Privacy Policy

Recruitment Privacy Policy

Hudson’s Bay (HBC Netherlands B.V., KvK 34638458) maakt deel uit van Hudson’s Bay Company (HBC). Hudson’s Bay verzamelt, bewaart en verwerkt de persoonsgegevens van sollicitanten en potentiële medewerkers met het oog op recruitmentactiviteiten in Nederland.

Meer specifiek gaat het om - onder andere - de volgende (documenten met) persoonsgegevens:

  • NAW gegevens, e-mail adres en andere contactgegevens.
  • Geboortedatum, leeftijd, geslacht.
  • Motivatie, curriculum vitae (CV), informatie over opleiding, stages, werkervaring en voorkeuren.
  • Eventuele interview Flipbase video’s indien je daarvoor je toestemming hebt gegeven.

Hudson’s Bay verwerkt recruitmentgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Recruitmentdoeleinden, waaronder het zoeken en contact opnemen met geschikte kandidaten en onderhouden van contacten.
  • Selectie en evaluatie van de sollicitanten.
  • Beheer van de sollicitatieprocedure, inclusief het aangaan van arbeidsovereenkomsten en / of informeren van de sollicitanten over de uitkomst van de procedure.
  • Verbetering / ontwikkeling van ons recruitmentproces en de daarmee samenhangende statistische doeleinden.


Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Fraude Aanpak Detailhandel vormt voor winkelpersoneel onderdeel van de sollicitatieprocedure.

De grondslag voor de verwerking van je gegevens is dat deze nodig is voor de voorbereiding van een met jou te sluiten arbeidsovereenkomst. Het kan ook zijn dat de verwerking geschiedt met jouw toestemming of dat Hudson’s Bay Company daarbij een gerechtvaardigd belang heeft.

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?

Je gegevens worden tot maximaal 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure bewaard, tenzij je toestemming hebt gegeven dat we je gegevens langer mogen bewaren ten behoeve van eventuele toekomstige vacatures.

Informatie en verzoeken

Je kunt contact met ons opnemen op privacy@hudsonsbay.nl om:

  • Informatie te vragen over de verwerking van je persoonsgegevens..
  • Ons te verzoeken om (een deel van) je persoonsgegevens te wijzigen of te verwijderen.
  • Te verzoeken om een machine leesbare subset van je data  om deze over te kunnen zetten in een ander systeem.
  •  Je eventuele toestemming voor het langer bewaren van je gegevens weer in te trekken.
  • Bezwaar te maken tegen de verwerking van je gegevens in verband met je specifieke persoonlijke omstandigheden.
  • Indien je het niet eens bent met de verwerking van uw persoonsgegevens kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze privacy officer kunt u bereiken via privacy@hudsonsbay.nl

Randstad Sourceright

Jouw gegevens worden door Hudson’s Bay alleen voor sollicitatiedoeleinden gebruikt. In dat kader vindt uitwisseling van jouw persoonsgegevens plaats tussen Randstad Sourceright en Hudson’s Bay. Jouw persoonsgegevens worden maximaal 4 weken na afronding van de selectieprocedure bewaard, tenzij je toestemming hebt gegeven dat je gegevens langer bewaard mogen wroden.Treed je in dienst van Hudson’s Bay, dan worden jouw gegevens, voor zover dit nog niet is gebeurd, aan Hudson’s Bay overgedragen in verband met de voorbereiding en uitvoering van de arbeidsovereenkomst en alle daarmee verband houdende rechten en verplichtingen van jou en Hudson’s Bay. Als je hier vragen over hebt en/of je wilt hier bezwaar tegen maken, meld je dan via hudsonsbay@nl.randstad.com.

Indeed en LinkedIn

Jouw persoonsgegevens worden ook verwerkt door Indeed en LinkedIn op webpagina’s waar we de mogelijkheid bieden te solliciteren via Indeed of LinkedIn. Indeed en LinkedIn maken gebruik van cookies. Raadpleeg voor meer informatie de privacy policy van Indeed en LinkedIn, via https://www.indeed.com/legal en https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Wonderkind

Hudson’s Bay maakt gebruik van de diensten van Wonderkind, een bedrijf dat op zoek gaat naar talenten door middel van artificial intelligence. Wonderkind verzamelt en gebruikt persoonsgegevens via Google Analytics, Adwords remarketing tag, Facebook pixel, Wonderkind Lead Apply Conversion Pixel Facebook en Adwords Conversion om je relevante advertenties, ook buiten het .com domein, te tonen om je een optimale ervaring te bieden en om de service van Hudson’s Bay te analyseren en te verbeteren.  De cookies worden gebruikt voor tracking page views, tracking conversion, statistieken over het gebruik van onze website en om meer relevante advertenties te kunnen tonen. Voor meer informatie zie het privacy statement van Wonderkind via (https://wonderkind.com/privacy-statement-technology).