Over Hudson's Bay

In 2017 zette Hudson's Bay voet op Nederlandse bodem. Inmiddels zit het warenhuis (dat al sinds 1670 furore maakt in Canada) in 15 verschillende Nederlandse steden. Bomvol fashion, beauty, lifestyle en home; vormgegeven door populaire merken en exclusieve ontwerpers. Van de knapste mode tot golden gifts, en van heel veel schoenen en tassen tot geuren en make-up. Kom je langs?
Dit zijn onze waardes

Dit zijn onze waardes

Bij Hudson’s Bay vind je alle soorten collega’s. Van ondernemers, sfeermakers, go-getters tot aan de echte carrièretijgers. Zo blijven we niet alleen gestimuleerd om het beste uit onszelf en onze baan te halen, maar we dagen ook elkaar uit. Dat sluit feilloos aan op onze bedrijfswaarden: Be Real, Be Curious, Be Courageous en Go Further. Want zonder dat stapje extra (met deze waarden op zak) hadden wij het nooit voor elkaar kunnen krijgen om in korte tijd zo’n groot bedrijf van de grond te krijgen. Zet jij ook dat stapje extra?
Dit is onze visie

Dit is onze visie

Als we het doen, doen we het goed. En het liefst ook groots! Want Hudson’s Bay heeft binnen drie weken tijd de deuren van tien warenhuizen geopend. Een sprong in het diepe en een minstens zo grote uitdaging. Bij Hudson’s Bay draait alles om onze gasten. We bouwen dolgraag een wereld waar je eindeloos kunt ronddwalen, geïnspireerd kan raken én waar je je thuisvoelt. Je ontdekt de nieuwste trends en shopt de mooiste merken. Van basic tot bijzonder, voor elk budget. Dit verhaal begint bij onze mensen, ons team. Want elk lid van ons team maakt deel uit van dat verhaal.